Frem56 er et et klinikfællesskab for selvstændige behandlere i hjertet af Lyngby. Vi arbejder alle med høj faglighed og passion indenfor en række metoder til afbalancering af krop og sjæl. I øjeblikket er vi seks behandlere som tilbyder blandt andet fysioterapi, osteopati, træning, ernæring, pilates, yoga, mindfulness, akupunktur og massage.

Klik på billederne nedenfor, book tider og læs mere om de enkelte behandlere og deres ydelser på deres hjemmesider.


Klinikken ejes af Valeria Lima

FIND DIN BEHANDLER

Pic

ValeriA lima

Cand.scient i idræt og internationalt certificeret Holistic Health Practitioner. Evolutionær ernæring, funktionel træning og funktionel medicin. Foredragholder, underviser. Stifter og indehaver af valerialima.dk. Leder og indehaver af FREM56
Pic

Elin solheim

Fysioterapeut, foredragsholder, underviser, stifter og indehaver af SOLHEIM - Bevæg Dig Stærk, og indehaver af Fysio Flow.


Pic

Martha miehe-renard

Body Therapy, PMA-CPT, LMT Stretch Therapy, Pilates, TRX & Massage
Pic

Helene havsteen

Fysioterapeut, certificeret ASC coach, krops og kraniosacral terapeut, mindfulness og resilienstræner, foredragsholder, underviser, stifter og indehaver af Helene Havsteen Insight Consulting.

Pic

Pernille THOMSEN

Lektor ved fysioterapeutuddannelsen Hillerød, Master i Sundhedspædagogik og fysioterapeut. Arbejder specielt med eliteidrætsbørn og børn med stres og uro.


Pic

Cem öz

Fysioterapeut, Osteopat DO. Undersøgelse og manuel behandling af funktionelle sygdomme, indehaver af Vitaldanmark.
 
Klinikken Frem56, Adresse: Frem 56, 2880 Lyngby